Post by nosranawebco on Feb 22, 2022 21:17:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Defense 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Defense 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sonsuz paralar ▞▞▞
▞▞▞ Castle Defense 2 2022 version ▞▞▞
Harika 3.85/5
15-3 ü geçebilen beri gelir 1 geçemedim !!!! (sonuna kadar geçtim ama geri aldım oyun zor modadan sonra hepten ağaç yetiştirme 1-3 bile 15-3 modda bitirin tadında normalde
Neredeyse hiç bağlanamıyorken neden bir patronun acelesi olsun ki?
Çiftlik çiftliği mücevher pls
sadece oyna
tamam oyun. Herhangi bir satın alma ile reklamları kaldıracağını söylüyor. 20 dolar harcadım ve hala reklam görüyorum. Birçok eşya düşüşünün görünüşte hiçbir faydası yok. Gözlerinizi kana bulayacak kadar yazım ve dilbilgisi hatası. Belki onlar Kingdom Rush kodunu kopyalayıp yapıştırırken bir şeyler bozuldu.
çok güzel
İlerlemeyi kaydetme özelliği olmalıdır
Castle Defense 2 Stratégiai játékok gthz
zorlu bir savaştı ama bağımlılık yapıyor, yükseltmek için çok fazla savaş gerekiyor
Herhangi bir güncelleme?
Serin
$#@×'nın kale savunması olduğu yer 1. Kingdom Rush adlı en iyi kule savunma oyunu. Bir süredir Google play'de yoktu. Bazı kutup ayılarını öldürmek istiyorum
Kendi başına oyun eğlencelidir ve para ödeyen bir oyuncuyum, daha yüksek seviyelere ulaşana kadar, o zaman kuleleri ve kahramanları seviyelendirmek için çok fazla taşlama. Kazanmak için ödeme yapabilirsiniz ama fiyatlar çok pahalı. Reklam izleyerek veya oyun indirerek ve belirli bir noktaya kadar seviye atlayarak oyun içi para birimi olan ücretsiz Blue Diamonds almanın bir yolu var. Ödeme harika, ancak sadece BD'yi almak ve ödeme için oyuna geri dönmek için başka bir uygulamada saatlerce eziyet ettiğinizde UYARIN, AD gitti ve büyük olasılıkla bir bilet göndermeniz gerekiyor. Zaten size BD'yi ödeyeceklerinden değil. Son deneyimlerden bahsediyorum. Bu nedenle, bolca zamanınız varsa ve yükseltmede tek bir noktayı karşılayabilmek için saatlerce uğraşmaya istekliyseniz, o zaman bu oyun tam size göre. Daha iyi bir inceleme yapmak isterdim ama bu oyunun yaptığı gibi yalan söylemek için kendimi çekemiyorum...Oynamaya devam etmeyi ve bu oyun için eğitimler vermeyi çok isterdim ama müşteri desteği beni yakaladı. Bu yüzden muhtemelen yakında silinir.
İyi ama oldukça zor
harika cok guzel oyun tavsiye ederim
bu iyi bir oyun, bu oyun için çok teşekkür ederim 5 yıldız vermem!
Çok uzak çok iyi
Oyun tamam. Kingdom Rush'a çok benziyor. Tekrarlayan ve oynamaya devam etmek istiyorsanız öksürmenizi istiyorlar. İlk incelememi düzenlemek için geri döndüm ve ONLAR onu 'bağımlılık yapan' kelimesini öne çıkarmak için cesur hale getirmek için düzenlediler. Acınası. Ortada '' david yıldızı '' olan seviyeye geldiğimde oynamayı bıraktım ve oyunu sildim. GOODBYE... bundan böyle bu şirket tarafından yapılan oyunlardan veya uygulamalardan kaçınacak.
Castle Defense 2 Стратегије yfkv
Her şey için $ istemeleri dışında eğlenceli
Castle Defense 2 Strateške igre nmu
Castle Defense 2 ስልት xqoq
Herşey harika iyi strateji ile onun seviyesi geçilir
Lan bu oyunu seviyomda hızlı bi kale savunması 3 gelse artık bu 2 versiyonundan sıkıldım
en iyi stratejilerle oyna, en iyi maç kulesini bul.
dengesiz ilerleme ile kule savunması: evet, onlara $$ vermeni istiyorlar
Utanmaz bir nakavt.
Şahane
Oyunu özellikle seviyorum, aslında çok chellenge ve zor. Peki! Gerçekten oyun oynama veya oyun oynama alışkanlığınız varsa. Bu biraz zaman ayırmalı ve şu anda yaşadıklarımı deneyimlemelisiniz. Bu harika sana anlattım
Biraz daha canlı ola bilir di
Beyler Normal askerleri nerede geliştiriyoruz.
Bu oyunu beğendim... lütfen güncelleyin ve daha fazla kahraman ve zindana ihtiyacım var
Kötü müşteri hizmetleri...Empire Pack'i iki kez satın aldım ve hiç ürün almadım. Bir satın alma işleminin geri ödenmesini istemek ve diğerinin ürünlerini almak için e-posta gönderdim. Henüz kimseden bir yanıt bile alamadım.
Oyunu çok seviyorum. Çok zorlu ve sizi bağlı tutar. Tek sorunum, patron savaşına girmenin bir isabet ya da ıska olmasıdır. Çoğunlukla benim için bir özledim. Daha sık beni patron savaşına bağlamaz, bu nedenle 5 yerine 3 yıldız.
Mikro işlemler hakkında, ayrıca neden sizi evcil hayvanlarda iki katı cezalandırıyor, sizden 10 mor ücret alıyor VE topladığınız evcil hayvanları kırbaçlıyor .... başarısızlık için birini veya diğerini seçin
타워 디펜스 킹 전략 byjl
ilk olarak bu oyunu tablette ve eski telefonumda da oynadim su an 3. Oyniyasim kotu olan yani bastan bastan olmam gmail ile eslesme denen bir seyin olmamasi bu cok buyuk bir eksiklik.oyuna para aciliyorsen biraz zor 15. Bolumu bir eksiklik.oyuna para aciliyor biraz zor 15. ve gelistirmeler 5000 kapi gecemediginde 300 kazaniyorsun 1 kapi 10dk oluyor. Alıyor buda seni oyundan sogutuyor.
sana beş yıldız veriyorum, bir sonraki kahramanları daha fazla kahraman ve daha fazla harita yapmak için ihtiyacım var. lütfen 😇😇😇😇😇😇
Bu oyunu zaten iki yıl önce oynamıştım. Yine de mükemmel... 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ puanı hak ediyor...
Bu oyun bir aldatmacadır. Bir oyun paketi için neredeyse 5 dolar ödedim ama ürün gelmedi ve ödediğim parayı alamadım. Sahtekarlık.